top of page
greek_logo.jpg

ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ BUTEYKO

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΡΧΑΡΙΩΝ

Αντιστρέψτε τα χρόνια συμπτώματά σας και βελτιώστε την υγεία σας.
Η εκπαίδευση αρχαρίων είναι τώρα διαθέσιμη, μόνο με

$75.00

Κατανοήστε και μάθετε πώς να εφαρμόζετε την προσέγγιση του καθηγητή Buteyko για τη θεραπεία και την αναστροφή των χρόνιων ασθενειών.

Η εκπαίδευση είναι δομημένη σε πέντε διαδοχικές ζωντανές διαδικτυακές συνεδρίες,
διάρκειας 1-1,5 ώρας:

  • Στην πρώτη συνεδρία θα σας προσφέρουμε βασικές πληροφορίες σχετικά με τη μέθοδο, την επιστημονική της βάση, γενικές συστάσεις για τον τρόπο ζωής σας ώστε να βελτιώσετε την αναπνοή σας και μια εισαγωγική πρακτική. Μπορείτε να παρακολουθήσετε αυτή τη συνεδρία δωρεάν και στη συνέχεια να αποφασίσετε αν θέλετε να συνεχίσετε.

  • Από τη δεύτερη έως την πέμπτη ημέρα θα σας διδάξουμε την πρακτική των μέγιστων παύσεων, την κεντρική τεχνική της μεθόδου.

  • Μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης, έχετε ισόβια πρόσβαση σε μηνιαίες δωρεάν συνεδρίες παρακολούθησης στα αγγλικά.

Οι εκπαιδεύσεις καθοδηγούνται από τη διεθνή μας ομάδα, που απαρτίζεται από κορυφαίους εκπαιδευτές

Vladimir Sukhonosov
Senior Buteyko Consultant

Ο Vladimir ξεκίνησε την εκπαίδευσή του με τον καθηγητή Buteyko το 1979 για να αντιμετωπίσει τις αλλεργίες του και μια καρδιακή πάθηση. Έγινε ένας από τους πιο έμπειρους Ρώσους θεραπευτές Buteyko - με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για σύνθετες και σοβαρές διαταραχές.

Ο καθηγητής Buteyko του απένειμε ένα από τα ελάχιστα "Διπλώματα Ελέγχου" με τα οποία εξουσιοδοτήθηκε να ελέγχει το έργο άλλων θεραπευτών και τώρα προσφέρει εκπαίδευση θεραπευτών μέσω διαδικτύου.  Από το 1997 -2003 άσκησε το επάγγελμα στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη και τώρα διεξάγει τακτικά ενδιάμεσα σεμινάρια και εκπαιδεύει τους διευκολυντές και τους ασκούμενους του Learn Buteyko.

Martha Roe
Buteyko Practitioner

Η Martha άρχισε να ασχολείται με το Buteyko το 2007 για να αντιμετωπίσει τη χρόνια κόπωση και τα πήγε τόσο καλά στην προσωπική κατάκτηση της μεθόδου και στην αναστροφή των προβλημάτων υγείας της, που προσκλήθηκε να εκπαιδευτεί ως θεραπεύτρια από τον δάσκαλό της, Christopher Drake. Αφού βοήθησε ως Facilitator και εργάστηκε ως Associate Practitioner για επτά χρόνια, η Martha κατέχει τώρα τη θέση του "Practitioner", μετά από σύσταση του Vladmir Sukhonosov.

Christopher Drake
Senior Buteyko Practitioner

Ο Christopher Drake ήταν ο πρώτος "δυτικός" θεραπευτής που έλαβε πιστοποίηση διπλώματος από τον καθηγητή Buteyko, ενώ βρισκόταν υπό την επίβλεψη του δασκάλου του Alexander Stalmatsky. Το 1991 συνίδρυσε την πρώτη εγκεκριμένη κλινική Buteyko στη "Δύση" στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας και συμμετείχε στις πρώτες δημοσιευμένες ιατρικές δοκιμές. Εισήγαγε τη μέθοδο στο Ηνωμένο Βασίλειο το 1996. Έχει διδάξει πάνω από 30.000 μαθητές στην Αυστραλία. Ηνωμένο Βασίλειο, ΗΠΑ, Ευρώπη και Ασία. Τον Ιανουάριο του 2013 ο Christopher ξεκίνησε την υπηρεσία Learn Buteyko Online για να προωθήσει και να προσφέρει την Κλασική Μέθοδο Buteyko σε μαθητές σε όλο τον κόσμο. Ο Christopher διδάσκει online εκπαίδευση για προχωρημένους και δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για σοβαρές περιπτώσεις.

eirini.JPG
Δρ Ειρήνη Δημητρίου
Associate Buteyko Practitioner

Επόμενη Εκπαίδευση

workshop - greek.png

Το εργαστήριο αναβλήθηκε - Θα ανακοινώσουμε νέες ημερομηνίες το συντομότερο δυνατό

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΝΘΗΜΕΡΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΡΧΑΡΙΩΝ ΜΕ 75$

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ BUTEYKO;

Η μέθοδος Buteyko αναπτύχθηκε τη δεκαετία του 1950 από τον Ρώσο καθηγητή της ιατρικής,
Prof. K.P. Buteyko.

Η επίπονη έρευνα του καθηγητή Buteyko τον οδήγησε στην ανακάλυψη, ότι αρκετές εκατοντάδες χρόνιες ασθένειες θα μπορούσαν να εξηγηθούν επιστημονικά ως συνέπεια του ότι αναπνέουμε όγκο αέρα πάνω από το φυσιολογικό συνιστώμενο όριο ή αλλιώς του χρόνιου υπεραερισμού. 

Μετά από πολύχρονη έρευνα και μελέτες, ο καθηγητής Buteyko κατάφερε να αναπτύξει μια μέθοδο για την ομαλοποίηση του μοτίβου της αναπνοής, η οποία τα τελευταία 60 και πλέον χρόνια επέτρεψε σε δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους να αντιστρέψουν τις χρόνιες ασθένειές τους. Αυτό το σύστημα ή προσέγγιση έχει γίνει γνωστή ως
κλασική μέθοδος Buteyko.

  • Youtube channel

Youtube channel: Μαρτυρίες και περισσότερες πληροφορίες.

email_icon.png
telephone_icon.png

+30 6977242632

bottom of page